11-09-2003

Naar het oosten des lands samen met Menno. Allerlei caches rond Arnhem, zonder dat we in die plaats zelf kwamen.

 

traditional203. Koningsheide 3 by Theo Kevin Mike & Dave team Chinnie
SmileSamen met 8BG een dagje geocachen in de buurt van Arnhem afgesloten met deze cache. Ik ben het eens met Dwarreltje: hier is een mooie multi te maken met b.v. de cache-plaats als besluit. Natuurlijk kun je ook op eigen houtje het gebied door, maar al 202geocachend is het leuker. Nu is het even heen en weer over de snelweg. We hebben de cache na afloop wat beter toegedekt, want ik zag hem al van 20 m liggen en dat is waarschijnlijk niet de bedoeling.
NINU

 

 

multi202. Tracer by GuineaPig
SmileSamen met 8BG deze multi-cache gelopen door een prachtig landschap. Bij het passeren van het eerste hek werden we meteen al verrast door een stel wilde zwijnen, maar misschien was het ook andersom, want de dieren renden weg. Toch heb ik nog ééntje gekiekt. Even verderop werd 8BG getroffen door een kunstzinnige boom . Daarna was het wandelen geblazen door een mooie afwisselende omgeving met een grappige puzzel tot besluit alvorens de cache te gaan zoeken.
NINU

 

 

traditional201. G'ebbes by Ernst, Gemma & Richard
SmileSamen met 8BG een ommetje gemaakt tijdens Tracer om deze cache te vinden. Inderdaad een prachtige omgeving om te 199wandelen en een cache te verstoppen en daarna voor ons om te vinden. Met 8BG als navigator natuurlijk weer flink omgelopen, maar in dit geval was dat geen straf, integendeel.
NINU

 

 

traditional200. svärmör (mother in law) by BasM and FrankV (goudvis & boelie)
SmileVoor mijn 200e cache samen met 8BG naar Loenen (ik dacht dat dat in Utrecht lag) getrokken om een Scandinavische schoonmoeder te ontmoeten. Ik ben er niet zeker van dat de cache-leggers met deze cache hun liefde voor schoonmoeders uiten. Maar goed, als geocacher moet je niet kieskeurig zijn en altijd de mooie kant van he gebeuren zien. En dat was niet moeilijk. Een mooie wandeling en een mooie locatie om een cache te 'verbergen'.
NINU

 

 

198multi199. GeoCastle by Eero
SmileSamen met 8BG een kasteeltje bezocht. We werden opgewacht door de plaatselijke jachthoornblazers, maar blazen, ho maar. Toen zijn we maar het bos ingetrokken en hebben een hoge heuvel beklommen om daar een cache te vinden. Gelukkig had ik Lumiére bij me, want als we met het apparaat (met flinke afwijking) van 8BG waren blijven zoeken, dan waren we nu nog bezig.
NINU

 

 

traditional198. Kongie #7 by Kongie doing the 86th 4daagse
SmileWhat a strange place to hide a cache! The police did not like it too. So we (8BG and me) had to remove the cache  (see the pictures).
(After the police had left, we put it back, hahaha .)