29-08-2003

Samen met Menno naar het race-circuit van Zandvoort nadat we eerst in de buurt van Santpoort twee caches hadden gescoord.

 

traditional166. Tunnel Oost by Petje
SmileSamen met 8BG deze cache gevonden. Wel heb ik wat commentaar op de beschrijving. Ik heb destijds het ongeluk van Williamson life op tv gezien. Er was onmiddellijk een brandweerman met brandblusser bij de op de kop liggende brandende auto met Williamson erin. Net toen de brandweerman wilde blussen, werd zijn brandblusapparaat met grof geweld door een coureur uit zijn handen gerukt. Deze coureur begon als een gek op de wagen te spuiten. Dit gaf later nog veel discussie, omdat je met tussenpozen moet spuiten. De coureur spoot in één keer het hele apparaat leeg voor de ogen van de afgeblufte brandweerman. Inderdaad was de brandweerauto te laat. Toen was het al gedaan met Williamson.
NINU

 

 

traditional165. Musica Cache by wandrea
164SmileSamen met 8BG een stevige wandeling gemaakt heen en terug naar de cache-omgeving. Daarna heeft 8BG op kousenvoeten en op de tenen het laatste stukje afgelegd om de natuur niet te beschadigen. Na het loggen is de cache op dezelfde wijze teruggelegd. 8BG heeft hem wel ietsje meer onder het struikgewas geduwd, want hij lag toen wij hem vonden toch wel erg bloot.
Onderweg was wel uitkijken geblazen voor de uit hun schulp gekomen slakken nu het een beetje had geregend. Ze liepen vooral 8BG veel voor de voeten, wat wel iets zegt over het tempo dat 8BG aan de dag legde.
Ik heb niets geruild, want de cache bevatte geen operamuziek.

 

 

multi164. European IMC No. 1 S – NL – Oosterbroek by Waterboys
SmileTogether with 8BG 15 days ago we found the number 1. Today after heavy e-mailing bij 8BG all over Europe we got all hints. So in a hurry we drove to this area to find the second IMC. This was no problem. All hints were correct.
In: massage apparatus on wheels
Out: toy light