22-08-2003

Eerste kennismaking met het cache-dorado 's-Hertogenbosch. Samen met Menno.

 

virtual152. Dutch Liberty by Geopatra
SmileSamen met 8BG ging het naar Den Bosch toe e.o. We moesten natuurlijk ook even deze virtuele cache bekijken.

 

151traditional151. Jagershaven 1 by Geopatra
SmileSamen met 8BG ging het naar Den Bosch toe e.o. We moesten natuurlijk ook even de twee caches in Jagershagen doen en na nummer 2 was nummer 1 aan de beurt. We hebben hem spiraalsgewijs gevonden. Eh, ik bedoel dus, dat wij spiraalsgewijs er naar toe liepen. De cache is op een grappige manier verstopt.
NINU

 

traditional150. Jagershaven 2 by Geopatra
SmileSamen met 8BG ging het naar Den Bosch toe e.o. We moesten natuurlijk ook even de twee caches in JagershaGen (zie foto) doen en we begonnen met nummer 2, omdat we daar het dichtste bij stonden. Vanwege de droogte konden we zonder meer er naar toe lopen, want normaal zal dat wel wat moeilijker zijn.
NINU

 

149multi149. Jurassic Parc 4 by Superzoeker Maxim & prettig-ontspoorde-gps-juf-mij
SmileSamen met 8BG ging het naar Den Bosch toe e.o. Een tussendoor cache als je met de cache van hopman Henk bezig bent. Maar wel een leuke. Het bereiken van de cache was wel een probleem, zeker voor mij, want ik bleef met hoofd steken in een tak van een braamstruik die zich vervolgens rondom mijn hoofd ingroef. Ik weet nu enigszins hoe Hij zich gevoeld heeft en ik kan je vertellen, het is geen pretje. Dus heb ik het verder aan 8BG overgelaten die net uit een trance was ontwaakt. Zie log bij de Bossche cache voor details.
Ik heb een TB afkomstig uit de USA in de cache achtergelaten. Verder heb ik de Flintstones geruild voor een Flystone (zie foto).

 

 

 

148amulti148. Van centrum tot polder 's-Hertogenbosch heeft het! by Hopman Henk
SmileSamen met 8BG ging het naar Den Bosch toe e.o. Eerst de stad dan de polder, wat een tegenstelling! Met onderweg nog een graaimogelijkheid die we natuurlijk niet aan onze neus voorbij lieten gaan. Ik had trouwens de grootste moeite om 8BG de stad uit te krijgen. Je snapt het waarschijnlijk al, als ik het woord KERMIS noem. Juist. Kermis in de stad en op deze kermis stond een heuse ACHTBAAN! Hoewel de kermis pas op zaterdag gaat draaien, was 8BG niet bij het ding weg te slaan. Geheel in trance fluisterde hij: een echte Pinfari... Ja en op zo'n moment moet je als geocacher hard zijn en dus heb ik hem zonder pardon de polder in gesleurd. Pas bij Jurassic Park kwam hij weer bij zijn positieven. Verderop aan de andere kant van de snelweg zagen we nog een struise boerin die met blote handen brandnetels plukte (zie foto).
De cache werd tamelijk gemakkelijk gevonden mede dankzij het puike rekenwerk van ondergetekende.
NINU

148b148c

 

traditional147. Wilderness 2 2003 by Geopatra
SmileSamen met 8BG ging het naar Den Bosch toe e.o. Na die ergerlijke Campina Goodbye cache hebben we ons moreel opgevijzeld via wat in de wildernis lopen. Na Wilderness 1 was Wilderness 2 aan de beurt. Door een verloren stuk bos (nou ja bos) langs de snelweg je eigen pad proberen te vinden. Dat is lastig, dus 8BG mocht van mij voorop. Het vinden van de cache was gemakkelijk: we gingen gewoon op het geluid af. Volgens mij waren het eenden die luid kwakend als spoilers fungeerden. Ze voerden waarschijnlijk een felle discussie of er nu wel of geen mensen door het bos mochten lopen.
Tot mijn verrassing zat er een TB in de cache die mij rechtmatig toekwam, want ik vond de cache eerst. 8BG was nog druk bezig zijn futuristische prikstok in werkzame toestand te brengen. Van teleurstelling heeft ie nog geprobeerd wat eenden aan die satéstok te rijgen, maar ook dat mislukte. Maar hij krijgt nog een kans bij de Peking-eend.
Ik heb de cache nog verrijkt met een luxe draagriem.

 

traditional146. Wilderness 1 by Geopatra
SmileSamen met 8BG ging het naar Den Bosch toe e.o. Na die ergerlijke Campina Goodbye cache hebben we ons moreel opgevijzeld via wat in de wildernis lopen. We begonnen met Wilderness 1. We hebben alvorens de cache te graaien een ere-rondje om het meertje gemaakt.