25-07-2003

Flink westelijk van Schiphol gereden en allerlei plaatsen in de buurt bezocht, zoals Leiderdorp, Lisse en Heemstede. Op de terugweg langs Katwijk gereden.

 

traditional94. Uitzicht by Prof. Y. Lupardi
SmileEen maandje geleden al willen doen, maar een onwillige auto met benzineproblemen (overigens supersnel door de wegenwacht verholpen) stak daar toen een stokje voor.
Maar nu was het bingo. Met de auto moet je inderdaad een stukje omlopen, maar dat vind ik eigenlijk wel prettig, want dan neem je de mooie omgeving toch beter in je op. Het uitzicht is trouwens vooral landinwaarts gericht.
Het kistje lag er mooi toegedekt bij.
NINU

 

multi93. Onder Weg by Obik
SmileDie arme 8BG was het even helemaal kwijt. Een maand frustratie eruit valt ook niet mee. Ik heb hem nog proberen te troosten door hem uit leggen dat ik soms wel eens 10 minuten lang moet zoeken naar een cache. En dat deze cache toch wel heel moeilijk was en dat ik toch wel veel geluk had om hem in 10 seconden te vinden. (Hoewel mijn gemiddelde zoektijd natuurlijk ver onder het landelijk gemiddelde ligt.) Het hielp allemaal niet. Toen heb ik hem maar meegenomen naar Burger King en daar kwam ie eindelijk tot rust. Ja geocachen is soms hard, maar daar leert ie van en dat is goed voor zijn ontwikkeling.
NINU

 

91virtual92. Round 'n Round by nginamandla
SmileZie log Achtbaangek. (Die logde slechts: gevonden)

 

traditional91. Spotter’s Hill by spacefox
SmileSamen met 8BG deze cache veroverd. Viel niet mee!
Maar met veel acrobatiek is het gelukt. Wij hadden wel het gevoel dat de mensen op de heuvel wat vreemd onze kant uit keken. Weten niet wat geocachen is natuurlijk. We hadden ook geen tijd om het uit te leggen, want we moesten voort, voort, voort. Cache-instinct zoals het Pine Team het noemt.

 

traditional90. GROENE WEELDE by Team next wave TIM
SmileSamen met 8BG deze keurig verzorgde cache gevonden. Ook het wandelingetje er naar toe mocht er zijn. Meer van deze!
NINU

 

89multi89. FLORIADE 2002 by TEAM NEXT WAVE
SmileZie eerst de opmerking van 8BG! Daar wil ik nog aan toevoegen, dat we niet hebben begrepen waarom we naar de paal met sticker moesten gaan. We konden er trouwens niet eens komen zonder te zwemmen of een gigantisch eind om te lopen en dan nog... Of zaten we misschien verkeerd? Graden peilen en afstand zoeken is wel een hele andere manier van cachen en ik doe dat graag, dus met deze uitdaging hebben we uiteindelijk de boeienkoning gevonden.
Sportief als we zijn, waren we daarvoor in totaal 3 uren kwijt begeleid door gezellige hard beat muziek vanuit pappa's beach house. We kennen het Haarlemmermeer Bos nu op ons duimpje.
NINU

 

88multi88. Beukenhorst Pauze Cache by Anja & Bert
SmileSamen met 8BG in de pauze tussen twee andere caches deze even meegepakt. Daarbij kwamen we niet zonder meer langs de kinderboerderij. Mevrouw Tonny wilde ons eigenlijk mee naar binnen sleuren om de pasgeboren caviaatjes te bekijken en snapte dus niet dat er eerst gecached diende te worden. Maar voor ons geldt: Eerst de ernst dan het vermaak. Dus pas na het loggen op naar de kinderboerderij. Was Mevrouw Tonny alweer weg om boodschappen te doen!! Maar gelukkig waren Ad en zijn hulpje Peter bereid om ons de borstel cavia's te tonen. Zo konden wij met een tevreden gevoel deze plek verlaten.

 

 

 

traditional87. miniLOG: Testing 1 . . by stefanne
SmileNa de grote deceptie vorige keer van het niet vinden van deze cache, was er nu de uitzinnige vreugde. Hoe hebben we (8BG en ik) hem vorige keer over het hoofd kunnen zien? We snappen het nog steeds niet. Het was nu binnen 1 minuut bingo. Een dikke steen van de maag. We kunnen nu weer verder. Men hoort nog van ons!
Cry (1 juli) Met tranen in de ogen hebben Achtbaangek en ik het bouwwerk verlaten. We hadden nog wel zulke hoge verwachtingen, gezien de logs. We hadden ten slotte de neiging alle T-balken om te buigen, zodat de cache er wel ergens uit moest rollen. Geocachen kan hard zijn...
We hebben vervolgens troost gezocht bij prof Lupardi en flink wat van zijn caches gevonden, maar de pijn blijft...

 

traditional86. the JOKER 2003 by Team Midasse
SmileGrappige plek voor een cache. Ik had vooraf iets aan het water verwacht, hoewel...
Het gras was nog wel nat toen ik om 8 uur vanmorgen het paadje betrad.
Mijn inbreng in de cache betreft een kaart uit een kwintetspel dat ik al 20 jaar hier heb liggen. Bij het doorkijken viel mij het kwintet politici op, die op de kaart als karikatuur zijn weergegeven. Dries van Agt was de mooiste, dus die is gepromoveerd tot joker.

 

84hitchhiker85. Nijntje-traveler by elsinga
SmileBij mijn bezoek om 7.30 aan Vlieg er eens uit HH Nijntje aangetroffen die nog lekker lag te slapen op dit vroege uur. Dus ik heb haar niet wakker gemaakt, en nog even lekker toegedekt.

 

traditional84. Vlieg er eens uit by Euro & Co
SmileVanmorgen vroeg uit bed gevlogen en de cache gevonden om 7.25 terwijl het ene na het andere vliegtuig opsteeg, maar de spotters nog niet aanwezig waren.
Vlakbij de cacheplaats groeien heerlijke bramen. Dat was dus mijn ontbijt deze morgen.
Uit: TB moomin (nog niet gelogd door Sjors die hem in bezit had)
HH Nijntje lag nog lekker te slapen op dit vroege uur. Dus ik heb haar niet wakker gemaakt, en nog even lekker toegedekt.