15-06-2003

Een van de leukste caches die ik heb gedaan. In dit geval samen met Menno, Steensnoeper en Dynex. In de natuurgebieden bij Apeldoorn.

 

23amulti23. Birds by Toon and Peter
SmileOm 9 uur vertrek uit Delft naar Almere om samen met Achtbaangek te geocachen. Op de A4 een half uur in de file en daarna bij Zoeterwoude iedereen van de A4 geleid. Geen idee waarom. Kom dus een uur te laat aan in Almere. Daar heeft Achtbaangek intussen Steensnoeper en Dynex opgetrommeld om ook mee te gaan.
Om 12.30 starten in Hoog Buurlo zodoende vier man om deze als moeilijk te boek staande cache te vinden. Nou, het is uiteindelijk gelukt, maar er ging heel wat aan vooraf. Bij elk WP uitgebreide zoekacties verricht. De meest fantastische theorieën over de plek en inhoud van de aanwijzingen werden opgesteld. Steeds weer zeer verrast (vooral ik) door de originaliteit van de gevonden aanwijzingen.
WP3 zelf was voor ons het moeilijkste te vinden. Eerst zigzag door het bos, toen een hulplijntje naar Peter gebruikt, de auto gepakt, even een extra WP gedaan (WP-Mac), naar de door Peter aangewezen plek, gesprek met de boswachter (niet van de paden af, heren!) werd spiraalsgewijs WP3 benaderd en tenslotte via hogere wiskunde gevonden. Maar ja, dan moet je ter plekke de aanwijzing nog vinden.
Om 21.30 hadden we dan eindelijk de cache te pakken. Vogelzakje terug in de cache geplaatst, terug naar de auto, intussen vrijwel donker kom ik bij de auto tot de ontdekking dat ik nog een onderdeel uit het vogelzakje bij me heb. Peter weer gebeld en het maar even langs gebracht.
Half twee 's nachts weer thuis in Delft.
Het was me het dagje geocachen wel.
Bedankt Peter en Toon, meer van deze.

23b23c23d23e