30-05-2003

Met Menno heel vroeg op pad om een nieuwe cache bij Leidschendam als eerste te pakken. Dat lukte! Na dit succes nog in Den Haag, Voorschoten en Zoetermeer verder genoten.

 

 

15multi15. De achterkant van de kou by WildeFA
SmileSamen met Achtbaangek. Prachtige wandeling over bergen en door dalen die je nou niet bepaald verwacht in het Hollandse landschap. De route is zeer professioneel aangegeven. Het weer kon niet beter. Wat wil een mens nog meer?
Dank WildeFA!
in: Magic iets
uit: kompas

 

14multi14. Braeck - het 2e ei van Pino by Pino
SmileSamen met Achtbaangek. Na een rustige nacht goed nagedacht en besloten eerst maar eens het eerste ei van Pino te rapen. Nadat dat was gelukt kregen we zoveel moed, dat we voor de tweede keer het enge bos intogen om het tweede ei te vinden . Dat bleek een paar honderd meter te liggen vanaf de plek die wij gisteren tot rampgebied hebben verklaard. Door het dolle heen toen we het tweede ei vonden. Al onze frustraties in één klap weg. Alleen nog maar vreugde. We hebben het één en ander geruild, maar vraag me niet meer wat...
Cry(29-05-2003) Samen met Achtbaangek. Mopper, grr. Na een ererondje om Huis ten Bosch, omdat we niet door hadden dat je om linksaf te slaan vanaf de A44, rechtsaf moet gaan, een ererondje door en om voetbalvelden, eindelijk het begin van de tocht ontdekt. Vandaar liep alles soepel... dachten we... Mopper, grr. Keurig rondje door de brandnetels, bijzondere boom, hint gebruikt, geen cache. Mopper, grr. Schep der bij gehaald. Halve veld gerooid. Mopper, grr. Verdrietig en teleurgesteld naar huis. Mopper, grr. Maar wij komen terug!!!

 

13traditional13. Spoorzicht - het 1e ei van Pino 2003 by Pino
SmileSamen met Achtbaangek. Na alle teleurstellingen gisteren bij het vinden van het tweede ei, besloten eerst maar eens het eerste ei te vinden. Dat is goed gelukt. Nu zal het tweede ei wel een eitje zijn, denken we.
inuit: ja, maar weet niet meer wat (warmte, ouderdom, teveel caches op één dag, teveel treinen die langsscheuren, etc. excuses genoeg hoop ik)

 

12traditional12. Brandnetel Eiland by Prof. Y. Lupardi
SmileSamen met Achtbaangek heb ik het genoegen mogen smaken voor het eerst in mijn geocache-carrière als eerste iets in een logboek te mogen schrijven. In geocacherskringen wordt dit meen ik ontmaagden genoemd. Wel, ik kan mededelen dat wij met groot plezier deze ontmaagding tot stand hebben gebracht. De fraai verzorgde cache was net teruggezet toen nummer twee zich kwam melden. Mooi achter het net gevist dus, Maarten!
in: weet niet meer
uit: kabouterCD's

Excuses van Bosscout sr aanvaard. Maarten is nog jong en weet waarschijnlijk nog niet precies wat ontmaagden nou eigenlijk is .