29-05-2003

Met Menno op de fiets door Delft en de Delftse Hout. De eerste tocht eindigde aan het water bij Knus. Omdat er nog tijd was, even verder gefietst naar de Dobbe bij Nootdorp.

 

 

multi11. De Dobbe by SuSander
SmileSamen met Achtbaangek. Heerlijke zomeravondcache. Wandeling rond de Dobbeplas die ik al wel behoorlijk dacht te kennen, maar toch... De route zit prima in elkaar en brengt je probleemloos naar de juiste locatie. Aldaar tref je een cache aan in prachtige verpakking. Bedankt SuSander voor deze mooie tocht.
In: Magic Bank
Uit: Jip en Janneke strandbal

11a11b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

multi10. Missy by Andemo
SmileSamen met Achtbaangek. Bij de start lang op het verkeerde plekje gezocht vanwege aardstralen die de hand GPS van Achtbaangek ongunstig beïnvloedden. Toen we eenmaal de eerste aanwijzing hadden gevonden, gingen we als een speer door Delft en omgeving totdat Achtbaangek in zijn drift weer eens de coördinaten verkeerd intypte . Moesten we weer terug naar die p...tjes. ( Rotgeintje Andemo.) Maar alles werd goedgemaakt door de schitterende locatie waar we Missy hebben aangetroffen. Alle lof Andemo! Samen met Missy nog wat gedronken en haar toen teruggebracht. Wel hebben we een vriendje bij haar achtergelaten om haar gezelschap te houden.

10a10b