Archiefpagina 2009


2009


DNA-Onderzoek

18-12-2009

 

DNA-onderzoek in mijn familie, speciaal mijn zus.

Heb je op donderdag 17 december niet naar de tv gekeken?

 dna1dna2
 

Dan heb je iets gemist. Bij voorbeeld mijn schitterende bijrol.
Maar gelukkig staat de techniek voor niets en kun je via internet alsnog kijken.

Het komt van de site: DNA Onbekend.
Onze familie is het tweede item en begint op 21.20 minuten.

 


6666 Caches

26-05-2009

 

 


Logs schrijven

23-03-2009

 

Een belangrijk onderdeel van geocaching is het schijven van de logs. Tenminste voor mij. Voor de meeste geocachers niet. Die schrijven compleet nietszeggende stukjes, want er moet nu eenmaal iets worden gelogd. Ik doe altijd mijn best om iets origineels uit de hoed te toveren. Dat lukt niet altijd, want ik zit soms ook onder tijdsdruk, omdat het dan mooi weer is en ik liever buiten "speel". Toch komt er soms iets uit mijn handen waar ik zelf wel tevreden over ben. Het grappige is, dat ik het gevoel heb, dat de meeste mensen zo'n stukje dan niet bijzonder vinden. En juist daarom vind ik het zelf des te leuker. Hieronder vind je zo'n stukje.

 

traditional6195. [OFZE] Vissen vanuit de rolstoel by .: Masterchef :.

Smile 19-03-2009

Oud boertje uut Kampn. Stapte net van zijn fiets en wilde op het bankje een visje gaan eten. Maar zag de sticker op mijn Delftsblauwe bolide. En wilde weten wat dat betekende. Ik heb het hem uitgelegd, maar hij snapte er werkelijk niets van. Wist ook niet wat internet was. Of GPS. Of cache. Ik heb hem getoond dat ik geen sprookjes vertelde en toverde de canister tevoorschijn. Hij was niet onder de indruk. "Wat heb ie daar nou an?" Om mijn antwoord "Helemaal niks!" konden wij beiden hard lachen. Onderwijl werden de gebakken visjes uit de opgerolde krant opgevist en opgepeuzeld. Daarna ging hij op de fiets noordwaarts en ik in mijn bolide zuidwaarts.

Geen rolstoelers gezien. Wel een mooie plek. Dank daarvoor.


Nieuwe site klaar!

02-02-2009

 

Na bijna 3 maanden lang 8 Ó 10 uur per dag te hebben gezwoegd, is mijn nieuwe site CARROTTELOGS klaar. Tenminste tot op heden, want het is de bedoeling die site steeds verder te vullen met mijn logs van geocaching.
Er staan nu 6005 logs op de site, verdeeld over 817 cache-dagen. Veel fotootjes erbij: meer dan 3000. Bij elke cache-dag minstens 1 foto. Bij iedere log staat een icoontje dat aangeeft wat voor soort cache het betreft.

Zelf ben ik tevreden over het resultaat, dat ik heb bereikt door op elementaire wijze gebruik te maken van het open source CMI-pakket, genaamd joomla! (het uitroepteken hoort bij de naam...).

 Nieuw speeltje!

26-01-2009

 

Een nieuwe mini-laptop aangeschaft. Noteboekje mag je ook zeggen. Lekker licht voor op reis. Maar eerst moest het apparaat wel "even" ge´nstalleerd worden. Gelukkig hielp Menno mij, zowel met de koop als met het installeren. Toch liep dat niet helemaal cool. Bionda kwam erbij en de eerste problemen werden dankzij haar hulp opgelost. Maar niet alle. 's Avonds heeft Dennis geholpen om het apparaatje helemaal aan de praat te krijgen. Heel fijn al die hulp.

Toch vind ik het GODGEKLAAGD, DAT IK DRIE KINDEREN HEB MOETEN VERWEKKEN OM EEN LULLIG COMPUTERTJE AAN DE PRAAT TE KRIJGEN!!

 


Rennen met je zoon!

02-01-2009

Sinds Menno de een na de andere trimloop via zijn frisse drafstijl met bezoekjes vereert, is hij een volwaardige trimmer. Dus vergezelde hij mij op mijn trimrondje. Onderweg was een vriendelijke dame bereid daar een plaatje van te schieten.

 


Nieuw jaar, nieuwe site!

01-01-2009

Allereerst iedereen gefeliciteerd met het behalen van het nieuwe jaar.

Al 2 maanden ben ik bezig geweest een nieuwe site te bouwen. Die is nog niet af, maar iedereen kan hem vanaf nu wel bekijken. Het betreft de verzameling van al mijn logs die intussen zijn geplaatst op geocaching.com.

De site is: www.carrottelogs.nl

Ook in de toekomst zal ik mijn logs op deze site vermelden.